Vendégkönyv

Bejegyzés a vendégkönyvbe

15 thoughts on “Vendégkönyv”

 1. hej bernt. saknar turerna med bohusläns bästa skeppare, och framför allt makrill och sej fisket. här i skåne finns det bara en massa sill och otroligt mycket horngädda. hoppas på en tur med dig i juli-augusti och en god pratstund. mvh . en trogen gäst på bohusläns bästa båt OBERON.

 2. vill bara önska bernt en god jul och ett gott nytt fiskeår 2011. mvh sven karlsson i vänersborg

 3. Tidsmaskinen är mig veterligen ännu inte uppfunnen, men om så är fallet skulle jag vilja boka en brattentur 30 oktober 2022. Hur snart kan vi åka?

  Mvh. Lubbkungen

 4. TACK FÖR EN TREVLIG RESA DEN 28-8 EM FISKE. DET BLEV STOR MAKRILL FRÅN 1:A NERSLÄPP TILLS ATT BÅTEN VÄNDE HEMÅT. VI FICK FINT VÄDER OCH VAR EN HÄRLIG GRUPP UTE. FÖR EGEN DEL BLEV DET RUNT 200 ST. VI HÖRS I HÖST FÖR TYNGRE FISKE. MVH SVEN KARLSSON I VÄNERSBORG

 5. Ja Bernt gummimannen var på bettet 239 stycken var hans fångst så nu har du smörjt honom för tillfället så du ligger bra till för tillfället.

 6. Tack för en lyckad fisketur säger saabarna gott om makrill var det så alla var nöjda.

 7. tack för en mycket trevlig resa den 14-5 , den gav både ett strålande väder o en hel del fisk,, både torsk och sej och ingen ström att klaga på. stor sejen har börjat att komma in- gött, då kan det bli en del häftiga spöböj. vi hörs senare mvh sven

 8. Tack för en go resa igår. Bra med fisk o gott väder. Med andra ord inget skanades.

 9. Gott att se din sida igen vi ses på lördag gummimannen och vi är på gång så se upp han är aggresiv HA-HA-HA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.